Heel veel tevreden klanten 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ op Facebook

Over ons

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop van Juliefs.

Je bent hier op het juiste adres voor handgemaakte sieraden, kleding, babyartikelen en echte musthaves. Alles wat Juliefs.nl aanbiedt in de webshop is met veel plezier en inzet uitgezocht, gemaakt of ingekocht. Wij kijken naar kwaliteit en naar de laatste trends.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Manon, het gezicht achter Juliefs.nl. Ik ben altijd al erg creatief geweest en wil mijn producten graag delen met anderen. Na een veelbelovende start vanuit huis, werk ik momenteel vanuit mijn bedrijfspand in Rotterdam.

Sinds 2018 ben ik actief met het maken van verschillende creatieve producten zoals sieraden, waaronder armbanden voor vrouwen en kinderen. Door de vele positieve reacties die ik ontving van vrienden en collega’s, heb ik besloten het professioneel aan te pakken en mijn eigen merk te beginnen.

Juliefs is een merk dat is ontstaan door mijn liefde voor handgemaakte sieraden en de liefde voor mijn dochter, Julie, vandaar de naam Juliefs.

Naast het maken van sieraden heb ik ook altijd een grote passie gehad voor kleding, verschillende accessoires en echte musthaves. Wij staan voor een goede service, kwaliteit en persoonlijk contact.

Juliefs is altijd te bereiken op info@juliefs.nl,

Bedankt voor uw interesse in onze webshop.