Heel veel tevreden klanten 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ op Facebook

Ruilen en retourneren

Heeft u een bestelling ontvangen, maar is ons product toch niet wat u zocht?      Stuur het bestelde artikel dan binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terug. 

 Belangrijk!

Stuur een mail naar info@juliefs.nl, geef hierbij duidelijk aan dat u het artikel wilt retourneren of wilt ruilen.  U ontvangt van ons binnen 24 uur een retour formulier. U kunt uw product binnen 14 dagen retourneren. U krijgt nadat wij het product hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let op: retourneren is voor eigen rekening.

Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in orginele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd. Om gebruik te kunnen maken van uw herroepingsrecht kunt u contact opnemen via info@juliefs.nl Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst terugstorten op uw rekening, mits het product in goede orde ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking niet herbruikbaar zijn om het product op de juiste wijze te kunnen verkopen, dan kunnen wij dit in waardevermindering doorberekenen en in mindering brengen op uw retour bedrag. Behandel het product met zorg zoals wij de producten ook voor uw met veel zorg en liefde maken. Het is belangrijk om het product goed verpakt te retourneren. 

 

Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien:

  • Retourzendingen géén retour formulier bevat, met uw gegevens erop. 
  • Het product na 14 dagen bij ons binnen komt.
  • Het product is gebruikt of beschadigd.