Hier vind je de laatste trends op het gebied van armbanden die met veel plezier én speciaal voor jou met de hand zijn gemaakt.

Mocht je vragen hebben, speciale wensen hebben of opzoek zijn naar een sieraad helemaal op maat ? Stuur een mail naar info@juliefs.nl

Sieraden

Shop hier nu een te gekke verrasingsbox die speciaal voor jou wordt samengesteld. Ontvang een te gekke armband en natuurlijk nog een verrassing


De box kost maar €9,95 heeft een waarde van ongeveer €25,-

Hou jij van verrassingen en durf je een gokje te wagen? Bestel hem nu snel. Je kunt aangeven welke kleur je graag terug ziet in de verrassingsbox. 

De box word speciaal voor u samengesteld. Door de hoge korting is niet mogelijk om een box terug te sturen.

Ben je opzoek naar een unieke persoonlijke armband dan is dit echt wat voor jou. 

EINDELOZE VARIATIES

Het maakt niet uit of je rood, bruin, groen, paars of een een hartje, sterretje, surfplank of een engeltje wilt alles is bij ons mogelijk. Hier een aantal voorbeelden van wat klanten bij ons hebben afgenomen. 

Bent u opzoek naar een specifieke armband waarbij er geen hangers aanzitten omdat u bijvoorbeeld in de zorg of kinderdagverblijf werkt. Wij kunnen hier ook rekening mee houden zodat je een armband krijgt die veilig is. 

SLUITING

Iedere armband is standaard voorzien van een karabijn sluiting met bijpassende ringetjes, waardoor de armband verstelbaar is. Deze sluiting is makkelijk open en dicht te maken zodat je je favoriete persoonlijke armband makkelijk aan en uit kunt doen. Heb je liever een andere sluiting dan is dit altijd mogelijk.

WENSEN

Wij nemen je stap voor stap mee in ons proces, je ontvangt als aller eerst een mail van ons en nemen samen met je je wensen door. Je ontvangt continu foto's van het proces, zoals zijn de kleuren zo naar wens? Zoals u hieronder kunt zien. Wij gaan pas verder met de volgende stap wanneer wij een akkoord van je hebben ontvangen. 

Heb je specifieke wensen zoals hierboven vermeld dan kan je dit noteren bij het afrekenen onder het kopje opmerkingen of je kunt het mailen naar info@juliefs.nl. Wij nemen in alle gevallen binnen 24 uur contact met je op per mail.